Menu: Tonnikalapiirakkaa, kasvissosekeittoa ja suklaa-granaattiomenakakkua
Kenelle: Työkavereille
Suklaa-granaattiomenakku (nam!)
Pohja:
200 g digestivekeksejä
50 g voisulaa
Täyte:
200 g tummaa suklaata
1½ dl kuohukermaa
3 rkl tomusokeria
50 g voita
Päälle:
½ –1 granaattiomenan siemenet
Murskaa keksit ja sekoita murskan joukkoon voisula. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle (ja reunoille). Laita jääkaappiin. Paloittele suklaa ja laita se muiden täyteaineiden kanssa mikroaaltouuniin sopivaan kulhoon. Kuumenna seosta välillä sekoittaen, kunnes suklaa ja voi on sulaa. Sekoita tasaiseksi. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämmössä noin 10 minuuttia. Kaada täyte keksinmurupohjalle. Nosta päälle 1/2 -1 granaattiomenan siemenet. Anna jähmettyä jääkaapissa, kunnes täyte on tanakkaa.
Alkuperäinen ohje Hesarissa 16.1.2014.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti